Сайттағы сауда маркалары мен логотиптер иелерінің меншігінде.
"Артекс" баспа-полиграфия фирмасымен барлық құқықтар қорғалған 2024 ж.

Мамандық:

Код:

10130300
"Тамақтануды ұйымдастыру"

"Тамақтануды ұйымдастыру" мамандығы тамақтану, гастрономия және қызмет көрсету салаларына қызығушылық танытқандар үшін кең мүмкіндіктер ашады. Тамақтануды ұйымдастыру мамандары дәмді және қоректік тағамдарды дайындап қана қоймай, сонымен қатар гастрономиялық қызмет көрсету процесін басқаруға, диетаны жоспарлауға, тағамның сапасы мен қауіпсіздігін бақылауға үйретіледі.

"Тамақтануды ұйымдастыру" мамандығы бойынша оқитын студенттер тамақ дайындау, диетология, сервис және қоғамдық тамақтану саласындағы басқарудың әртүрлі аспектілерін оқиды. Олар тамақ дайындау технологиялары, тамақтану нормалары, әртүрлі елдердің аспаздық мәдениеттері, сондай-ақ тұтынушыларға қызмет көрсету және персоналды басқару ерекшеліктері туралы біледі.

Тамақтану мамандары мейрамхана дело, тамақтандыру, қонақжайлылық, Денсаулық сақтау, білім беру және туризм сияқты әртүрлі салаларда жұмыс істей алады. Олар аспаздар, аспаздық технологтар, диетаны жоспарлаушылар, қонақтарға қызмет көрсету менеджерлері, сондай-ақ тамақтану саласындағы өндірістік бөлімдердің басшылары лауазымдарын атқара алады.

Тамақтануды ұйымдастыру бойынша мамандар жұмысының маңызды бөлігі санитарлық нормалар мен тамақ қауіпсіздігі ережелерін сақтау болып табылады. Олар сондай-ақ жоғары сапалы қызмет пен бірегей гастрономиялық тәжірибені қамтамасыз ете отырып, тұтынушылар үшін жайлы және жайлы атмосфераны құруға жауапты.

Егер сайтта жарнама,
немесе қате тапсаңыз,
төмендегі форманы толтырыңыз