Кондитер-ресімдеуші – бұл маман айналысатын дайындаумен, ресімдеумен кондитерлік өнімдер мен десерттер.
- Негізгі кондитерлік шикізаттың сапасы мен санитарлық нормаларға сәйкестігін органолептикалық тәсілмен тексеру;
- Шикізатты дайындауға және кондитерлік өнімдерді дайындауға арналған өндірістік мүкәммал мен жабдықты таңдау және пайдалану;
- Әр түрлі жартылай фабрикаттарды, кондитерлік өнімдер мен десерттерді арнайы өңдеу және дайындау;
- Рецепттерге және технологиялық карталарға сәйкес ыдыс-аяқтарды дайындау мен безендіруде әртүрлі технологияларды қолданыңыз;
- Дайын десерттердің сапасын бағалау.
Температуралық режимге сәйкес сақтаудың оңтайлы әдістерін таңдаңыз.